Feeling lucky?




En snubbe med rätt bra resonemang. Oavsett om man "tror" på växthuseffekten eller inte så borde det göras mer åt detta än idag. Visst kan vi chansa, men är det värt det och framför allt: vad händer om vi förlorar?
Jag tycker att världens länder borde ta mer ansvar och inte för att komma upp i rött kvot för något avtal utan för vår allas skull. Idag så beter sig politiker rörande miljöfrågor på globalnivå mer infantilt än en dagisklass i en sandlåda. "Men...men.. HAN gör ju inget åt sina utsläpp.. fröööööken säg ååååt honom.."
 Varför ska vi göra något åt våra problem när andra inte gör något åt sina?  Ett helt idiotiskt agrument. Vad skulle hända om hela världen tänkte så? Inte mycket.
Vi måste välja det bästa möjliga alternativet, inte hålla på och tjaffsa om vem som ska göra vad. Jag står hellre om 40 år och ångrar att vi kanske spenderade lite för mycket pengar för att skydda oss mot ett hot some visade sig vara överdrivet än att om 40 år stå och fundera över om jag kommer kunna hitta något käk.
Kunskapen måste öka och vi måste hjälpa till i den mån vi kan. Ingen kan göra allt, men vi kan alla göra något!



"Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur."
 "Genom enhet växer det lilla, genom oenighet sönderfaller det stora:"  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0